How Much IT Companies Invest in SEO – 2022 Survey

Search Engine Optimization has been a hot topic for businesses for a very long time due to its long-term traffic and conversion benefits. With an increasing number of businesses that chose to create a website, the number of invested resources in SEO also grows, and in...

How Much IT Companies Invest in SEO – Survey

Manderina Marketing and Tourism Consultancy has always evaluated SEO as an important factor of online success. Our team took part in a survey organized by Techbehmoths.com    and was the lucky winner. We choose to use SEMrush pro plan for a month in order to improve...

Dyqani më i ri online për kafshët shtëpiake nga Manderina shpk

Pluto.al është platforma më e re e-commerce e ndërtuar nga Manderina Marketing and Tourism Consultancy me synimin për të ofruar gjithcka për miqtë tuaj të vegjël, kafshët shtëpiake.  Në pluto.al ju mund të gjeni shumëllojshmëri ushqimesh nga markat më të njohura...

Aventurë Shqiptare

Këndi i fundit i fshehur i Evropës ka qëndruar shumë jashtë shtegut turistik – deri më tani. Ja pse kjo perlë pak e njohur duhet të jetë në listën tuaj.   Mund të jetë fqinj me Greqinë, Kroacinë dhe Malin e Zi, por Shqipëria është anashkaluar prej kohësh nga...

A ka nevojë hoteli im për një website të ri në 2022?

Hotelet janë vazhdimisht në zhvillim, dhe industria e hotelerisë është një nga industritë më konkurruese në botë. Nuk është e pazakontë që hotelet të investojnë shumë në rinovime të reja ose në fushata të gjera marketingu për të qëndruar përpara konkurrencës. Por...