Shqipëria e fundit në Europë për blerjen e produkteve online

“Konsumatorët shqiptarë preferojnë të blejnë mallra dhe produkte duke u paraqitur fizikisht në njësitë tregtare, ndryshe nga vendet e tjera europiane që përdorin gjithnjë e më shumë internetin për të porositur.’’ Në fakt, i gjithë Ballkani përdor internetin më pak për...

Biznes pa emër s’ka! – Historia e emrit Manderina Promotions

Alma Gërxhani, ortake te agjencia e marketingut Manderina Promotions rrëfen historinë e emrit të biznesit për gazetën Albanianpost.com   Nga Sadiola Xhelili Një emër duhet.  Por gjetja nganjëherë mjaftohet me një çast e të tjera herë me net pa gjumë.Të jetë ky vallë?...

Manderina Promotions sjell Whisbear në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni

Manderina Promotions, një kompani PR dhe Marketingu Dixhital në Tiranë sjell në treg një produkt sa inovativ aq edhe të nevojshëm për familjet e reja shqiptare, Whisbear-Arushin Pëshpëritës, lodër gjumi me Zhurmë Rozë. Pse u zgjodh Whisbear? Teknologjia është bërë...

Three Digital Marketing Trends to Focus on in 2020

Keeping up with the trends is important if you’re going to advance your business and market to consumers the way they want. Here are three digital marketing trends businesses need to pay attention to in 2020. Improved Customer Security Customer security has always...

Të gjithë në 2018 flasin për SEO-n

Për çdo biznes, është e rëndësishme që të ketë një prani në internet – dhe jo thjesht të ketë një faqe interneti. Që të renditesh mirë në google, që njerëzit që ju kërkojnë ju, apo produktet tuaja t’;ju gjejne kollaj ju duhen disa praktika SEO. SEO eshte...