Pse Google My Business është i rëndësishëm?

Google My Business është një mjet që ju mundëson të menaxhoni dhe optimizoni profilin tuaj të biznesit në Google. Pra, për të shpjeguar se çfarë është Google My Business dhe si funksionon, së pari le të sigurohemi se jemi të qartë se çfarë është një “Profil...

Rrjetet sociale për kompani turizmi: Facebook & Instagram

Prej disa vitesh rrjetet sociale po përpiqen të mbështesin komunikimin e markave në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse Facebook ose Linkedin janë rrjetet historike, shfaqja e platformave të reja si Instagram sjell një frymë të re. Por si e përmirëson Instagram...

5 këshilla kryesore për të rikuperuar marketingun e hotelit tuaj

Për të nxitur plotësisht procesin e rikuperimit të hotelit, ka disa këshilla marketingu që strukturat e akomodimit mund t’i vënë në praktikë. Nëse i marrin parasysh, do të tërheqin lehtësisht mysafirë që kanë filluar të udhëtojnë sërish. Ekspertët besojnë se...

Pse të investoni në reklamat PPC?

Nëse jeni pronar biznesi, me shumë mundësi keni dëgjuar për reklamat PPC dhe ndoshta jeni kurioz se si mund të përfitojë kompania juaj. Mund të mësoni gjithçka që mundeni për këtë lloj reklamimi dhe të merrni parasysh përfitimet e tij përpara se të vazhdoni me të për...

Sa investojnë kompanitë e IT në SEO – Anketa 2022

Optimizimi i motorëve të kërkimit ka qenë një temë e nxehtë për bizneset për një kohë shumë të gjatë për shkak të trafikut afatgjatë dhe përfitimeve të konvertimit. Me rritjen e numrit të bizneseve që zgjodhën të krijojnë një faqe interneti, rritet edhe numri i...