Manderina Marketing & Tourism Consultancy gjithmonë e ka vlerësuar SEO si një faktor të rëndësishëm të suksesit online. Ekipi ynë mori pjesë në një sondazh të organizuar nga Techbehmoths.com dhe u zgjodh fitues. Ne do të perdorim paketën SEMRush pro për 1 muaj për të përmirësuar SEO e faqeve tona. Lexo më poshtë:

Është tashmë një traditë në TechBehemoths për të shpërblyer kompanitë që kanë marrë pjesë në sondazhet tona. Sondazhi Sa Investojnë Kompanitë e IT në SEO u krye midis 997 kompanive në 40 vende. Përgjigjet u mblodhën midis 15-31 Mars 2022 dhe vetëm 102 kompani ranë dakord të merrnin pjesë në shortin për çmimin e madh.

Për një rezultat të drejtë, TechBehemoths përdori platformën random.org. Sipas rezultateve, Manderina Marketing nga Shqipëria është fituese e shortit.

Çmimi për të marrë pjesë në këtë sondazh është ose një kupon Amazon 100 dollarësh, ose një plan SEMRush Pro për 1 muaj.

Urime ekipit të Manderina Marketing, dhe faleminderit që morët pjesë në sondazhin tonë të parë në 2022!

Burimi https://techbehemoths.com/blog/survey-winner-announcement

Shihni më poshtë videon e përzgjedhjes së fituesit 🙂