Portofoli

PUNËT TONA 

Turizmi

Macedonia Holidays website

Macedonia Holidays - Strategjia e Brandit dhe Marketingut

 • Identiteti i markës, dizajni i logos i frymëzuar nga kostumet tradicionale popullore të Maqedonisë së Veriut dhe slogani “A raising destination” që përfaqëson Maqedoninë si destinacion.
 • Dizajni dhe përmbajtja e faqes së internetit të kompanisë macedonia-holidays.com
 • SEO e faqes, renditet  në Google për fjalët kyçe
 • Sistem rezervimi online të hoteleve, tureve dhe makinave
 • Integrim me pagesa online.
 • Media sociale me përmbajtje unike 
 • Fushata marketingu me pagesë me rezultate shumë të mira në Google, Facebook, Instagram.
 • Promovim offline: Broshura, banera, kartvizita dhe stenda të dizenjuara për panairet e turizmit.
tropikal resort website

Tropikal Resort- Ndërtim Faqe interneti dhe Menaxhim OTA

 • Dizajni dhe zhvillimi i faqes së internetit të hotelit www.tropikalresort.com
 •  SEO e faqes, renditet në Google
 • Integrimi me paypal
 • Menaxhimi i kanaleve OTA (Rezervimi Expedia, Trivago, Tripadvisor, HRS etj)
 • Kthim përgjigje vleresimeve të klientëve
 • Menaxhimi i mediave sociale përmbajtje unike dhe  angazhim të lartë.
 • Fushata marketingu me pagesë me rezultate shumë të mira në Google, Facebook dhe Instagram.
 • Promovimi offline: Broshura të dizenjuara, banderola, kartvizita
Kosovo Holidays wesite

Kosovo Holidays- Full Marketing Strategy and Branding

 • Krijim brandi, dizenjim logo i frymëzuar nga kostumet tradicionale popullore të Kosovës, (plis) dhe slogani “New born destination” që përfaqëson Kosovën si destinacion.
 • Dizajni dhe përmbajtja e faqes www.kosovo-holidays.com
 • SEO e faqes, renditet lart për shumë fjalë kyçe
 • Sistem Rezervimet online  hotele, ture, makina
 • Integrimi me pagesën online
 • Media sociale me përmbajtje unike dhe angazhim
 • Fushata marketingu me pagesë me rezultate shumë të mira në Google, Facebook dhe Instagram.
 • Promovim offline: Broshura, banera, kartvizita dhe stenda të dizenjuara për panairet e turizmit

Agrobiznes 

vajsubashi website olive oil producer

Subashi Olive Oil- Ndërtim Faqe Interneti dhe Event Degustimi

 • Dizajni dhe përmbajtja e faqes në internet vajsubashi.com
 • SEO, renditet lart për shumë fjalë kyçe
 • Krijimi dhe menaxhimi i Google Business
 • Konfigurimi dhe menaxhimi i kanalit OTA (Tripadvisor, Airbnb)
 • Media sociale, përmbajtje unike çdo ditë dhe me angazhim të lartë.
 • Promovimi offline: evente degustimi të produkteve: linjë ushqimore dhe linjë kozmetike
wine tasting events

Evente Degustimi për Produkte Lokale dhe Promovim Online

 • Përzgjedhja e vendit për eventin dhe koordinimi
 • Lista e të ftuarve dhe ftesat
 • Dizajni dhe dekori
 • Prezantim produktesh
 • Përzgjedhje e artistit që performon në event
 • Promovim online i eventit në media sociale
 • Disa nga produktet : Vera Kokomani, Vaj Subashi dhe linja e kozmetikes, Bulmeti Veleciku, Verë Nurellari etj

Shëndetësia

Vethospital Tirana website

Vet Hospital- Dizajn dhe Ndërtim Faqe dhe SEO

 • Dizajn dhe Ndërtim Faqe Interneti
 • Temë e WordPress për kafshët
 • Seksion për takime në faqe
 • Seksion i doktorëve në faqe
 • Seksion për adoptimin e qenve
 • Krijimi dhe menaxhimi i Google Business
 • SEO në faqe, renditet mirë Google
 • Trajnim stafi për mirëmbajtjen e faqes
pazari i ri website development

Whish Pro Albania- Event për Promovim Produkti

 • Fushatë informimi B2B
 • Krijimi I një bazë të dhenash me sallonet e bukurisë në Tiranë
 • Organizim takimesh prezantimi
 • Dizajni I fushatës së marketingut
 • Dizajnin fletëpalosje dhe banner për eventin
 • Përzgjedhja dhe përgatitja e vendit për eventin
 • Menaxhim I vajzave për promocion te eventit
Ital optik website

Italoptik.al- Ndërtim faqe interneti dhe SEO

 • Dizajn dhe Ndërtim Faqe Interneti
 • Dyqan online me WordPress WooCommerce www.italoptik.al
 • Integrim me PayPal
 • SEO në faqe
 • Organizim I Eventit të Promovimit të Produktit të ri  ne treg
 • Dizajni i posterave dhe banerave për eventin
 • Shërbim foto video për eventin

Arsimi

Natga- National associatioon of tourism guides

NATGA(Shoqata Kombëtare e Guidave Turistike, Qendër Trajnimi)- Faqe Interneti, SEO

 • Dizajni dhe Zhvillim Faqe Interneti
 • Seksion për destinacionet dhe turet
 • Profilet e guidave turistike të lidhura me turet
 • Listim në Google business
 • SEO në site 
 • Shkrim përmbajtje
 • Trajnim stafi për faqen e internetit dhe mediat sociale  
launching campaign

EFIT- Fushata e Hapjes së Shkollës Ndërkombëtare Franceze në Tiranë

 • Dizajn dhe shpërndarje e fletëpalosjeve
 • Përmirësim I faqes, shtim i versionit shqip
 • https://efit.edu.al/efit/ 
 • Përditësim dhe mirëmbatje e faqes
 • Shkrim përmbajtje për mediat sociale
 • Fushata reklame në Facebook
 • Shkrim tekste website dhe reklama
 • Monitorim dhe raportim fushate
 • Trajnim I stafit për mirëmbajtjen e faqes

E-commerce

Natga- National associatioon of tourism guides

Blishqip.al

 • Dizajni dhe Zhvillim Faqe Interneti
 • SEO, renditet lart për shumë fjalë kyçe
 • Krijimi dhe menaxhimi i Google Business
 • Media sociale, përmbajtje unike çdo ditë dhe me angazhim të lartë
 • Përditësim dhe mirëmbatje e faqes shqip/anglisht
 • Fushata reklame në Facebook/Instagram
 • Monitorim dhe raportim fushate
 • https://blishqip.al/
Natga- National associatioon of tourism guides

Whisbear.al

 • Dizajni dhe Zhvillim Faqe Interneti
 • SEO, renditet lart për shumë fjalë kyçe
 • Krijimi dhe menaxhimi i Google Business
 • Media sociale, përmbajtje unike çdo ditë dhe me angazhim të lartë
 • Përditësim dhe mirëmbatje e faqes shqip/anglisht
 • Fushata reklame në Facebook/Instagram
 • Monitorim dhe raportim fushate
 • https://whisbear.al/
launching campaign

Pluto.al

 • Dizajni dhe Zhvillim Faqe Interneti
 • SEO, renditet lart për shumë fjalë kyçe
 • Krijimi dhe menaxhimi i Google Business
 • Media sociale, përmbajtje unike çdo ditë dhe me angazhim të lartë
 • Përditësim dhe mirëmbatje e faqes shqip/anglisht
 • Fushata reklame në Facebook/Instagram
 • Monitorim dhe raportim fushate
 • https://pluto.al/

Keni një projekt në mendje?

Le të punojmë së bashku!