Portofoli

PUNËT TONA

Visit Gjirokastra web design

Visit Gjirokastra -Brandim Destinacioni dhe zhvillim website

 • Identiteti i brandit (logoja, slogani dhe skema e ngjyrave)
 • Dizajni dhe përmbajtja e faqes në internet
 • SEO e faqes www.visit-gjirokastra.com
 • Kanalet e mediave sociale të branduara
 • Reklamat në Facebook dhe reklamat në Google
 • Video marketingu destinacioni, koncept ideja
 • Konsulenca jonë konsistoi gjithashtu në krijimin e shoqatës Visit Gjirokastra
 • Organizim panairesh kombetare dhe nderkombetare
 • Promovim offline: Dizenjim broshura,banera, kartvizita, stende per panair
 • Faqja e internetit është e para në Google për fjalët kyçe të fokusuara dhe ka një komunitet prej 30 K+ dhe një shtrirje prej 300 K + në reklama dhe postime.
albania holidays website

Albania Holidays - Strategjia Marketingu dhe Krijim Brandi

 • Krijim brandi, dizajni i logos i frymëzuar nga kostumet tradicionale popullore shqiptare, (qeleshe – kapele) dhe slogani “unusual but rewarding ” që përfaqëson Shqipërinë si destinacion.
 • Dizajni dhe përmbajtja e www.albania-holidays.com
 • SEO e faqes, renditet mirë në Google për shumë fjalë kyçe
 • Sistem rezervimi online të hoteleve, tureve dhe makinave
 • Integrim me pagesa online.
 • Media sociale me përmbajtje unike
 • Fushata marketingu në Google, Facebook dhe Instagram.
 • Promovim offline: Broshura, banera, kartvizita dhe stenda të dizenjuara për panairet e turizmit.
kqz branding

Fushata e Ndërgjegjësimit për Zgjedhjet Parlamentare 2021

 • Njehsim i brandit në gjithë kanalet e komunikimit, emër unik, imazh dhe adresë
 • Verifikimi i llogarive me shenjën blu
 • Rishikim dhe përmirësim i faqes së internetit https://kqz.gov.al/
 • Fushata marketing me pagesë me rezultate shumë të mira në Google, Facebook dhe Instagram.
 • Mirembajtje të mediave sociale, permbajtje unike dhe sondazhe me angazhim shumë të lartë .
 • Mbikqyrje në dizajnimin dhe prodhimin e gjithë materialeve promovuese broshura, banera, video dhe materiale të tjera
 •  Në një periudhë 6 mujore, në Facebook rritja ishte me 250% nga 4,000 fansa në 14, 000 dhe në Instagram ishte 500%
 • Në aspektin e komunikimit, u arrit kuptueshmëri e mirë e procesit të votimit dhe plotësimit të fletëve të votimit
Theranda hotel website

Theranda Hotel-Brandim dhe Strategji Marketingu

 • Krijim brandi, dizenjim logo,koncept i hotel butik
 • Dizajn I faqes dhe përmbajte  therandahotel.com
 • SEO e faqes, renditet mirë në Google 
 • Integrim me pagesa online
 • Integrim me channel manager për rezervimet
 • Menaxhim të OTA-ve si (Booking Expedia, Trivago, Tripadvisor, HRS etc)
 • Fushata PPC në Tripadvisor, integrim me Trip Connect  dhe Instant Booking
 • Media sociale, përmbatje unike 
 • Fushata me pagesë në Google, Facebook dhe Instagram.
 • Promovim offline: Dizajn Broshura, banera, kartvizita dhe stenda të dizenjuara për panairet e turizmit.

   

  EU study fair in Albania

  Fushatë informimi për Panairin ndërkombëtar “Studio në BE”

  • Fushatë informimi dhe ndërgjegjesimi
  • Dizajn, prodhim dhe shpërndarje fletepalosjesh
  • Blerje hapesire mediatike Top Channel, Televizioni Publik Shqiptar, A2 Cnn, Club FM
  • Reklame Outdoor në qendrat tregtare TEG dhe QTU
  • Fushatë me pagesë në Facebook and Instagram
  • Menaxhim të kanalit zyrtar të Study in EU në Facebook
  • Marketing me Influencer
  • Perzgjedhje dhe menaxhim i vajzave të promocionit gjatë panairit 
  • Video e animuar për eventin, koncept dhe prodhim
  • Më shumë se 2000 njerëz morën pjesë në event, 700 nga të cilët ishin studentë të interesuar për të aplikuar në Universitetet e BE-së,
  • Fushata online pati një shikueshmëri prej 50,000 personash online
  Visit Tirana website

  Visit Tirana -Brandim Destinacioni dhe Zhvillim Website

  • Krijim brandi, dizenjim logo dhe slogan “colorful feeling” që përfaqëson Tiranën si destinacion
  • Dizajn i faqes web të destinacionit dhe përmbatja e faqes.
  • Dizajni I faqes është i përshtatshëm për çdo pajisje  visit-tirana.com
  • SEO e faqes, renditet e para ne Google per shume fjale kyce
  • Media sociale, përmbatje unike dhe me angazhim të mirë
  • Fushata me pagesë me rezultate shumë të mira në Google, Facebook dhe Instagram.
  • Konkurse ne mediat sociale dhe evente
  • Visit Tirana  ka një komunitet online shumë të angazhuar me pothuaj 50,00 ndjekës kurse postimet dhe reklamat arrijnë një shikueshmëri prej 500,000 njerëzish
  ADISA launching campaign

  ADISA-Launching campaign and Website Development

  • Strategji komunikimi
  • Dizajn dhe zhvillim i faqes së internetit adisa.gov.al
  • Menaxhim i mediave sociale
  • Fushata me pagesë në: Facebook, Twitter, Youtube and Linkedin
  • Trajnim stafi për marketingun online
  • Mbulim live i eventit në social media, Twitter, Facebook, Instagram
  • Më shumë se 100,000  shikime për fushatë, kanali Facebook i ADISA nga 2,000 ndjekës u rrit në 10,000 ndjekës dhe ndjekësit në Facebook nga Ministria e Inovacionit nga 10K në  20K në 5 muaj
  pazari i ri website development

  PAZARI I RI (TID)-Dizajn dhe zhvillim website

  • Platformë me shumë perdorues ku gjithë bizneset e pazarit menaxhojnë ofertat e tyre dhe informacionin në faqe
  • Verifikim në Google Business
  • Listim në TripAdvisor dhe menaxhim
  • Menaxhim I social media, përmbajtje unike, dhe me angazhim të lartë
  • Trajnim stafi në mediat sociale dhe mirëmbajtje
  lake ohrid project

  LAKE OHRID-Fushatë Ndërgjegjësimi dhe Evente

  Projekt i financuar nga BE/UNESCO

  • Fushatë informimi dhe ndërgjegjësimi, shkrim artikujsh blogjesh
  • Dizajn, prodhim dhe shpërndarje e gazetës elektronike të projektit në tre gjuhë
  • Menaxhim I mediave sociale  dhe Fushata me pagesë në Facebook dhe Instagram
  • Organizim konkurseve në media sociale me përfshirjen e komunitetit
  • Prodhim i albumit të fotove të konkursit dhe materialeve të tjera promovuese
  • Organizim i eventeve, seminareve dhe konferencave të UNESCO
  • Fushatat kanë arritur rreth 50, 000 njerëz online dhe ndjekësit arrijnë në 10,000

  Keni një projekt në mendje ?

  Le të punojmë bashkë!