Paketat e marketingut online

Eksploroni ofertat tona për marketing online !

 

Paketa Bronz

Rregjistrimet online
 • Analizë, përmirësim faqe web
 • Rregjistrim Google Business
 • Regjistrim Google Analytics
 • Rregjistrim Google Websmaster tools
 • SEO setup

        *Ndërtimi i një faqe të re fillon nga
          500 Euro 

*Opsionale: Google ads/ Facebook ad,
min 150 Euro shpenzim/muaj

350 Euro/ total

 

Paketa Silver

6 muaj mbështetje
  • Analizë, përmirësim faqe web
  • Rregjistrim Google Business
  • Regjistrim Google Analytics
  • Rregjistrim Google Websmaster tools
  • SEO setup
  • Përmirësim SEO
  • Mirëmbajtje faqe web
  • Email marketing 3 fushata
  • Trajnim Stafi për web & mediat sociale 3 seanca 

        *Opsionale: Google ads/ Facebook ad,
         min 150 Euro shpenzim/muajmuaj

300 Euro/ muaj

 

Paketa Gold

1 vit mbështetje
 • Analizë, përmirësim faqe web
 • Rregjistrim Google Business
 • Regjistrim Google Analytics
 • Regjistrim Google Websmaster tools
 • SEO setup
 • Përmirësim SEO
 • Mirërmbajtje faqe web
 • Email marketing 6 fushata
 • Trajnim Stafi për web & mediat sociale 6 seanca

   
   *Opsionale: Google ads/ Facebook ad,                      min 200 Euro shpenzim/muaj

250 Euro/ muaj

Faqe interneti për Biznesin

Nëse biznesi juaj ka nevojë për një rishikim të faqes ekzistuese të internetit, apo dëshironi një faqe krejt të re, ne mund t’ju ofrojmë një website modern që përshtatet në cdo pajisje dhe më e rëndësishmja që ju sjell vizitorë.  Na shkruani një email me detajet!