Strategji Marketingu

Strategji Marketingu

Zhvillimi i një strategjie marketingu është shumë i rëndësishëm për çdo biznes. Edhe nëse jeni një biznes i vogël, dëshironi të rriteni dhe të shisni më shumë. Por pa një strategji marketingu dhe buxhet, përpjekjet tuaja për të tërhequr klientët ka të ngjarë të jenë kaotike dhe joefikase. Agjencia jonë mund të analizojë përpjekjet ekzistuese të marketingut të biznesit tuaj, të planifikuara ose spontane, të përcaktojë efektivitetin dhe të sugjerojë strategjitë më efektive të marketingut. Nëse po kërkoni të rrisni efektivitetin e përpjekjeve tuaja të marketingut, mund të bashkëpunoni me Manderina shpk për të hartuar një strategji marketingu me rezultate të shkëlqyera

marketing strategy agency

Trajnimi i Ekipit të Marketingut

Nëse nuk keni vendosur të transferoni plotësisht menaxhimin tuaj të marketingut tek një kompani e specializuar, edhe nëse jeni biznes i vogël apo i madh, ju nevojitet që stafi juaj i brendshëm të zbatojë strategjinë e marketingut të kompanisë suaj. Por biznesi juaj nuk mund të ketë kurrë sukses nëse ekipi juaj nuk është i aftë në marketing. Një kompani konsulence mund të hartojë strategjinë tuaj të marketingut, por zbatimi i saj nga ekipi i brendshëm është po aq i rëndësishëm. Ne do të trajnojmë ekipin tuaj për të zbatuar strategjinë dhe për të matur rezultatet e saj, si dhe për të përshtatur dhe aplikuar aftësi të reja.

marketing team training

Marketing me email

Është vërtetuar se është një nga kanalet më efektive të marketingut për gjenerimin e interesit për biznesit dhe gjetjen e klientëve potenciale dhe forcimin e besnikërisë së klientit ndaj kompanisë. Ne fillojmë duke krijuar bazën e të dhënave të klientit për ju, si dhe duke dizajnuar mesazhin e duhur të marketingut për çdo audiencë. Ekipi ynë mund të drejtojë fushata të ndryshme të marketingut me email për të arritur tek klientët e duhur.

email marketing