Shërbime Kreative

Dizajn grafik


Ne nuk bëjmë vetëm logo ose dizajne, ne tregojmë histori biznesi. Dizajni ynë krijues është unik, efektiv dhe i paharrueshëm. Nga një logo e thjeshtë tek një markë e korporatës dhe manuali I brandit, çdo krijim vizual duhet të përfaqësojë imazhin tuaj, reputacionin tuaj dhe karakteristikat unike. Duhet të ftojë klientë potencialë dhe të konvertojë.

 

Fotografi


Një foto vlen sa një mijë fjalë – kjo thënie e vjetër është më koherente sot me mediat sociale që fokusohen tek pamja dhe ndjesia. Fotografia e mirë e sjell markën tuaj në një nivel tjetër. Përdorimi i cilësisë, fotografisë profesionale dhe përmbajtjes video në faqen tuaj të internetit, mediat sociale dhe kanalet e tjera dixhitale jo vetëm që tërheq interesin e lexuesit, por gjithashtu përmirëson shikueshmërinë tuaj në internet.

Prodhim video


Fotot dhe videot janë një nga mjetet më të vlefshme nga marketingu i përmbajtjes për të marrë rezultate më të mira për biznesin tuaj . Videoja është një mjet i fuqishëm me të cilin një biznes komunikon historinë e brandit të tij. E bën audiencë të mendojë dhe ndiejë në një mënyrë të caktuar për brandin tuaj. Video mund të jetë një nga mjetet më të fuqishme për konvertim, pavaresisht se çfarë biznesi apo industrie jeni. Prandaj një video promocionale për biznesin tuaj është e një rëndësie të jashtëzakonzhme.