Marketingu i hoteleve

Menaxhimi i reputacionit online kërkon shumë energji dhe aftësi. Si po e realizon hoteli juaj këtë? Jeni të kënaqur  me rezultatet tuaja të marketingut dhe shitjes? Ne mund t’ju ndihmojmë në këtë udhëtim online. Shërbimet tona variojnë duke filluar nga: ndërtimi  i faqes së internetit për hotelet; hapja dhe menaxhimi i kanaleve të shitjes;  OTA si Booking.com. Expedia.com, TripAdvisor.com etc) integrim me  platforma “channel manager” që t’ju kursejnë kohë dhe sigurojnë një menaxhim efektiv

Ja disa nga hotelet në Shqipëri me te cilat kemi punuar:

theranda hotel tirana

Theranda Hotel,Tiranë

hotel rapsodia shengjin

Hotel Green,Tiranë

hotel lindi sarande

Hotel Comfort,Tiranë

theranda hotel tirana

Tropikal Resort,Durrës

divjaka resort albania

Divjaka Resort, Divjakë

theranda hotel tirana

Hotel Elite, Pogradec

Hotel Perla, Pogradec

hotel rapsodia shengjin

Hotel Rapsodia, Shëngjin

hotel rapsodia shengjin

Hoteli i Gjuetisë, Lezhë

Hotel Li

Hotel Lindi, Sarandë

hotel rapsodia shengjin

Restaurant Abiori, Ksamil

Hotel Li

Hotel Olivio, Dhërmi

Eksploroni ofertat tona për hotelet !

 

Paketa Bronz

Rregjistrimet online
 • Analizë, përmirësim faqe web
 • Rregjistrim Google Business
 • Rregjistrim,përmirësim OTA
  •  Booking
  •  Tripadvisor
  •  Expedia

 

*Opsionale: Google ads/ Facebook ad,
min 150 Euro shpenzim/muaj

500 Euro/ total

 

Paketa Silver

6 muaj mbështetje
  • Analizë, përmirësim faqe web
  • Rregjistrim Google Business
  • Rregjistrim,përmirësim OTA
   • Booking
   • Tripadvisor
   • Expedia
  • Mirëmbajtje OTA
   • Booking
   • Tripadvisor
   • Expedia
  • Përmirësim SEO
  • Mirërmbajtje faqe web
  • Email marketing 6 fushata
  • Trajnim Stafi per OTA & mediat sociale 3 seanca

*Opsionale: Google ads/ Facebook ad,
min 150 Euro shpenzim/muaj

399 Euro/ muaj

 

Paketa Gold

1 vit mbështetje
 • Analizë, përmirësim faqe web
 • Rregjistrim Google Business
 • Rregjistrim,përmirësim OTA
  • Booking
  • Tripadvisor
  • Expedia
 • Mirëmbajtje OTA
  • Booking
  • Tripadvisor
  • Expedia
 • Përmirësim SEO
 • Mirërmbajtje faqe web
 • Email marketing 12 fushata
 • Trajnim Stafi per OTA & mediat sociale 6 seanca

*Opsionale: Google ads/ Facebook ad,
min 200 Euro shpenzim/muaj

299 Euro/ muaj

Faqe interneti për hotelet

Nëse hoteli juaj ka nevojë për një rishikim të faqes ekzistuese të internetit, apo dëshironi një faqe krejt të re, ne mund t’ju ofrojmë një website modern që përshtatet në cdo pajisje dhe më e rëndësishmja që ju sjell vizitorë.  Na shkruani një email me detajet!