Shërbimet tona

ÇFARË BËJMË PËR JU!

Strategji Marketingu

Zhvillimi i një strategjie marketingu është shumë i rëndësishëm për çdo biznes. Edhe nëse jeni një biznes i vogël, dëshironi të rriteni dhe të shisni më shumë. Por pa një strategji marketingu dhe buxhet, ka të ngjarë të jenë joefikase.

LEXO MË SHUMË

Konsulencë Turizmi

Jeni një bashki që dëshironi më shumë vizitorë në qytetin/rajonin tuaj, një ministri që dëshiron të zhvillojë një strategji turizmi, apo një organizatë ndërkombëtare që dëshiron të investojë mbi potencialin turistik në Shqipëri?

LEXO MË SHUMË

Organizim Eventesh

Ne mund të organizojmë me sukses evente për klientët tanë, privatë dhe publikë. Pavarësisht se cila është tema juaj apo numri i të ftuarve tuaj, ne mund ta bëjmë eventin tuaj të suksesshëm.

LEXO MË SHUMË

Reklama me pagesë

Reklamimi me pagesë referohet gjithashtu si Pay-Per-Click (PPC) dhe përfshin reklamimin në Google dhe motorat e tjerë të përkthimit.Këto reklama i prezantohen një audience që përcaktohet në platformë.

LEXO MË SHUMË

Optimizim i faqes web

A po i kthen faqja juaj e internetit vizitorët në blerës me një normë të qëndrueshme konvertimi? A e prezanton mirë faqja juaj e internetit kompaninë tuaj dhe a ofron një përvojë të mirë tek përdoruesi, veçanërisht në pajisjet celulare?

LEXO MË SHUMË

Shërbime kreative

Ne nuk bëjmë vetëm logo ose dizajne, ne tregojmë histori biznesi. Dizajni ynë krijues është unik, efektiv dhe i paharrueshëm. Nga një logo e thjeshtë tek një markë e korporatës, çdo krijim vizual duhet të përfaqësojë imazhin tuaj.

LEXO MË SHUMË