Emër i ri për të reflektuar më shumë hapësira në atë që dimë të bëjmë më mirë, marketing + konsulencë turizmi.
Që nga krijimi i saj, pozicioni i Manderinës ka qenë unik, në marketingun e turizmit dhe ky ndryshim i emrit reflekton identitetin tonë, i cili ka evoluar me kohën por ka ngelur i vërtet në ADN-në e tij.

Ekspertiza që kemi ofruar jo vetëm në marketimin dhe brandimin e destinacioneve në Shqipëri por edhe për biznese turistike të çdo lloji, vazhdon të bëjë diferencën në fushën e turizmit në vend.

Emri i ri thekson pasionin tonë dhe eksperiencën e gjatë në marketingun e turizmit. Këtë përvojë duam ta shtrijmë edhe në sektorë të tjerë si: bujqësia, shëndetësia, arsimi dhe të tjerë që kanë nevojë për një marketim më të mirë dhe profesional.
Ky ndryshim imazhi është reflektuar gjithashtu edhe në faqen e internetit të kompanise në linjë me emrin e ri dhe skemen e re të ngjyrave të brandit

E fundit por jo me pak e rëndësishme, kemi dhe një zyrë të re.
Të gjitha kanalet tona të mediave sociale janë emëruar që të reflektojnë këtë ndryshim.
Na shkruani, nëse keni dhe ju një projekt të ri, ose kërkoni një frymë të re për marketingun tuaj! 😊

E fundit por jo me pak e rëndësishme, kemi dhe një zyrë të re.
Të gjitha kanalet tona të mediave sociale janë emëruar që të reflektojnë këtë ndryshim.
Na shkruani, nëse keni dhe ju një projekt të ri, ose kërkoni një frymë të re për marketingun tuaj 😊

Manderina Marketing zyra e re

Logo e re e Manderina Marketing + Tourism Consultancy