E dini arsyen e vetme që ju pengon të bëheni të suksesshëm?

Kur bëhet fjalë për arritjen e qëllimit dhe suksesit, shumica e njerëzve priren të përqëndrohen në plane afatshkurtra duke ngushtuar kështu mundësitë për të qenë i sukseshëm.Në kërkimin e tyre për sukses, shumica e njerëzve priren të kenë pakënaqësi me gjendjen e tyre...