Të gjesh një dhomë hoteli sot është mjaft e lehtë. Mjafton të hysh në internet, ose përdor celularin tend. Dhe e prenoton një dhomë në çast, kur të duash, në cdo cep të botës. Shqipëria prej vitesh është gjithashtu pjesë e këtij sistemi global të hotelerise. Mjaft hotele, shpesh jo me iniciativën e tyre, por të vetë platformave të mëdha globale, si Booking.com, Expedia, Trip Advisor etj, janë aktualisht online, dhe janë të futura në sistemin e rankimeve, kërkimeve, prenotimeve dhe vleresimeve nga turistët nga e gjithë bota.

Por hoteleria jonë nuk është aq e zhvilluar. Thjesht shume hotele janë regjistruar në booking.com e platforma te tjera, por nuk bëjnë asgjë për të mbajtur imazhin e tyre aty në nivelin e duhur, nuk marrin pjesë me oferta të ndryshme, nuk u kthejne përgjigje turistëve të pakënaqur, nuk janë të përditësuara në informacione dhe në foto.
Hotelieret tanë duhet të bëhen të përgjegjshëm se për të ruajtur imazhin e tyre online duhet të punojnë fort, pasi ky imazh përkthehet në turistë e klientë, pra në fitim për ta. Një website i mirë, i përditësuar, responsive  (që të pershtatet dhe ne celular), një larmishmëri fotosh, një shumëllohshmëri ofertash, përgjigje klientëve online, të gjitha këto bëjnë që reputacioni i hotelit të rritet dhe ai të jetë gjithë kohës plot me klientë.
Për këtë jemi ne, Manderina Promotions, një kompani e specializuar në marketing online, veçanërisht për turizmin dhe agroturizmin. Ne e njohim mire industrinë e turizmit, dhe kryejmë cdo shërbim që juve ju duhet, që nga ndërtimi i imazhit online, regjistrimi në gjithë platformat OTA, dhe ruajtja e imazhit në vazhdimësi.Ne ju ndihmojmë t’i ngrini këto kapacitete, dhe më pas trajnojmë një anëtar të stafit tuaj, që t’i mirëmbajë ato në përditshmërinë dhe lartësinë e duhur. Ju mirëpresim!