Manderina Promotions, një kompani PR dhe Marketingu Dixhital në Tiranë sjell në treg një produkt sa inovativ aq edhe të nevojshëm për familjet e reja shqiptare, Whisbear-Arushin Pëshpëritës, lodër gjumi me Zhurmë Rozë.

Pse u zgjodh Whisbear?

Teknologjia është bërë pjesë e pandarë e përditshmërisë sonë, por përpos benefiteve që na jep në komunikim, biznes, shkencë etj, ka dhe anët negative sidomos tek fëmijët. Sipas Komitetit Europian të Sigurisë për Fushat Elektronagnetike, ekspozimi i fëmijëve të vegjël ndaj valëve elektromagnetike shkakton efekte neurologjike, probleme në zhvillimin e aftësive të fëmijëve dhe deri në tumore. Truri i fëmijës se vogël është ende i pazhvilluar dhe indet e buta tërheqin shumë më tepër valë elektromagnetike se truri i një të rrituri.

Kemi vënë re se në Shqipëri prindërit ua ofrojnë fëmijëve për një kohë të gjatë që në moshë të vogël. 60% e prindërve nuk e mbikëqyrin përdorimin e teknologjisë nga ana e fëmijës dhe 75% e fëmijëve ju vendoset në dhomat e tyre që t’i zërë gjumi.

Në fazat e para të jetës, fëmija mund ta ketë të vështirë të qetësohet  e të flerë gjumë. Nënat që tashmë kanë informacion për zhurmën rozë dhe të bardhë që ndihmon fëmijët për gjumë, janë detyruar deri më tani t’i gjejnë këto zhurma në youtube dhe t’ua vendosin fëmijëve duke u bërë edhe dëm në të njëjtën kohë nga prania e celularit. Lodrat Whisbear, janë zgjidhja e duhur sepse jo vetëm prodhojnë zhurmë rozë dhe të bardhë, por janë dhe shumë të këndshme për fëmijët për t’u përqafuar e luajtur. Gjithashtu, Whisbear rekomandohet nga Instituti “Nëna dhe fëmija” dhe ka fituar shumë çmime ndërkombëtare për cilësi dhe siguri. 

A e dini se cilësia e markës dhe lodrave Whisbear është konfirmuar edhe nga Familja Mbretërore Angleze? Dy pronaret e Whisbear, Zuzanna dhe Julia, i dhuruan Arushin Whisbear, të vlerësuar me çmimin “Kukulla e Vitit”, vajzës së Kate Middleton dhe Princit William, Princeshës Charlotte. Dhe në Shqipëri, Princeshë Elia Zaharia Zogu zgjodhi një Lepurushe Pëshpëritëse me sensor për qarjet për Princeshën e vogël Geraldinë, një mikeshë të ëmbël që e vë në gjumë me Zhurmën Rozë por edhe që luan me të.

Lodrat Whisbear i dhurojnë fëmijës suaj gjumë të paqtë. Një jetesë e shëndetshme, një fëmijë i shëndetshëm. Për më tepër https://whisbear.al/