Manderina Promotions në bashkëpunim me Hotel Therandën organizoi një event për degustimin e  verërave më të mira shqiptare, të kantines Kokomani të shoqeruar nga shija e veçante e djathit të Alp Milk-Velecik nga Malësia e Madhe. Eventi u zhvillua në një atmosferë të ngrohtë mes miqsh e të ftuar të interesuar për më të mirat e produkteve shqiptare. Synimi i këtij Eventi të Manderina Promotions është të promovojë produktet shqiptare që vlen të vecohen dhe të njihen nga konsumatorët.

Stafi i Manderines prezantoi produktet e Kokomani Winnery, konkretisht tre verërat e tij: Sheshi i bardhë, Sheshi i Zi dhe Shën Mehilli, duke informuar të pranishmit për vendodhjen e kësaj kantine ne komunen , për restorantin e saj ku serviren gatime të mrekullueshme shqiptare, si dhe për dyqanet se ku mund të blihet kjo verë. Të pranishmit më pas degustuan tre produktet dhe vlerësuan cilësinë e kësaj vere, madje me superlativa. Kokomani Winnery eshte vleresuar me nje sere çmimesh te para ne konkureset kombetare te vererave, çka e ben veren e prodhuar ne kete kantine, nje vere elitare.

Të paktën 6 varietete djathrash nga kompania Alp Milk ose Velecik Milk, i shtuan vlere ketij eventi  dhe i dhanë një shije të mrekullueshme degustimit te verës. Pronari i kësaj kompanie, Prel Hasanaj me djemtë e tij të pranishëm në këtë event, informuan të pranishmit për prodhimet e tyre dhe per suksesin qe kane arritur deri tani ne tregtimin e djathrave duke ruajtur cilesine dhe vecantine ne shijen e tyre. Velecik Milk prodhon djathe te bardhe, djath dhie, djath me arra, me boronice, me ereza, pikant, me sherebele etj. Shija e secilit element i jep nje vlere te shtuar djathit te Velecik Milk
Manderina Promotions synon që ketë event ta kthejë në ritual të përmuajshëm, ku të prezantohet një ose dy produkte shqiptare në shoqërimin e verës  dhe në atmosferën e muzikës klasike.
Një event i tillë jo vetëm ndihmon agropërpunuesit që produktet e tyre të lancohen, por ndihmon në informimin e konsumatorëve për njohjen e këtyre produkteve.  Shpresojmë që evente të tilla të ndihmojne ne promovimin dhe evidentimin e produkteve me te mira shqiptare dhe keta prodhues inkurajohen ne shtimin e prodhimit te tyre.