Manderina Promotions mori pjese ne Panairin ‘High Tech Show’ te organizuar nga ‘Tirana Expo Centre’ nen kujdesin e Ministrise se Teknologjise dhe Inovacionit.
Ne kete panair u prezantuan mbi 60 kompani private, intitucione shtetërore si dhe universitete të fushës teknologjisë së Informacionit, mes te cileve dhe kompania ‘Manderina Promotions’. Gjithe kompanite dhe institucionet qe operojne ne kete sektor paraqiten produktet e tyre, risite dhe sherbimet qe ata ofrojne, ne nje siperfaqe mbi 13 mije m2. Ky panair u organizua per here te pare, ne kuader te javes se Inovacionit, me synimin per t’u dhene mundesi gjithe inovatoreve te tregojne se ne çfare niveli ka arritur teknologjia ne vendin tone.
Kompania Manderina Promotions, ne hapesiren e vet ne kete panair, paraqiti sherbimet e saj qe perbejne risi ne tregun shqiptar. Manderina Promotions ofron sherbime te gjera dhe te plota ne Marketing Online, duke perdorur gjithë mundesite qe ofron Interneti sot për të rritur imazhin dhe brandimin e biznesve. Manderina Promotions ofron nje ngritje dhe rritje te imazhit online, permes dizenjimit, ngritjes se nje website, integrim te medias sociale por dhe ideim ne ‘content marketing’ pra permbajtjes se tekstit te gjithe informacioneve te personalizuara per bizneset, dhe reklamimin e tyre ne gjithe hapesirat e mundshme ne kanalet e komunikimit ne Internet, permes plotesimit te gjithe menuve, perditesimit, shkrimit te blogeve, etj. Fokusi yne jane bizneset e vogla e te mesme, te cilave perpara se t’u prezantojme sherbimet tona, u ofrojme konsulence falas dhe u pergatisim nje plan diagonistikimi te pranise se tyre ne Internet. 
Manderina Promotions falenderon Protik Inovation Center, Ministrine e Teknoogjise dhe Inovacionit dhe Tirana Expo Centre per mundesine qe na u ofrua per te qene pjese e ketij panairi.