Kompania ‘Manderina Promotions’ vjen me nje website te ri, modern dhe responsive, qe i pergjigjet nevojave te kohes, krejt ndryshe nga modelet statike apo ‘copy-paste’ te websiteve te deritanishme. Nje faqe shume e thjeshte dhe dinjitoze qe synon te perfaqesoje denjesisht punen dhe perkushtimin e stafit te kesaj kompanie. Dizanji i ri synon qe ta beje sa me te lehte klikimin dhe gjetjen e informacionit qe ju kerkoni ne faqen tone. E mbi te gjitha te shihni saktesisht cfare ofrojme dhe me cfare mund t’ju sherbejme. Faqja e re responsive, eshte e tille qe pershtatet sipas cdo lloj ekrani dhe ju mund ta shihni tashme lehtesisht ne laptop, Ipad, apo celularet tuaj.

Fokusi i Manderina Promotions eshte rritja e imazhit tuaj publik, marketingu i produkteve tuaja dhe i brandit tuaj, por ne ju ndihmojme te krijoni dhe nje website te ri modern, qe renditet ne motoret e kerkimit. Gjithashtu ju ndihmojme ne ngritjen e gjithe mediave sociale, integrimin e tyre ne faqen tuaj dhe shtirjen e tyre, per te arritur numrin e fansave dhe ndjekesve te deshirueshem.

E jo vetem kaq. Manderina Promotions ofron organizimin e eventeve, jo thjesht akomodim te ftuarish e dekorim, por dhe show artistik. Ne ju garantojme se kemi ide unike, qe ju bejne ju dhe kompanine tuaj te vecante. Ne jemi ata qe ju bejme te dalloheni nga turma, sepse dime te japim mesazhin e duhur.