Kompania “Manderina Promotions” është shpallur sot nje nga tre fituesit e programit “Start-up accelerator” të ProTIK Innovation Center (Qendra e inovacionit per teknologjine e informacionit dhe komunikimit), nje program qe ndihmon ngritjen e bizneseve te reja. 
Faleminderit PROTIK, faleminderit Ministres se Inovacionit znj Harito, perfaqesuesve te Ambasades Amerikane, kreut te fondacionit shqiptaro-amerikan te zhvillimit, z. Granoff si dhe nje falenderim te madh jurise perzgjedhese qe besuat tek ne dhe vleresuat iniciativen tone. 
Iniciativa jone ka te beje me rritjen e prezences online te bizneseve te vogla ne turizem dhe agroperpunim, duke i dhene nje ndihme te madhe ketyre bizneseve qe te rrisin imazhin e tyre dhe te shesin permes platformave online.