Manderina Promotions ka përfunduar ndërtimin e faqes së re të Hotel Theranda një faqe moderne dhe responsive çka do të thotë se ju mund ta shihni dhe në formatet e IPAD, Smartpad, dhe telefonat tuaj celulare. Mbi të gjitha faqja e re ju mundëson rezervimin direkt për dhomat tuaja të preferuara, duke kursyer kohë e kosto dhe përgjigjen e merrni menjëherë nga stafi i përkushtuar i hotel Therandës.
Hotel Theranda është konsideruar nga turistët në Trip Advisor, si një oaz qetësie ne mes të zonës së Bllokut në Tiranë. Manderina Promotions, qe tashme po rrit imazhin e saj si një kompani serioze PR & marketing online, kujdeset qe imazhi i klientëve të saj të justifikojë plotësisht vlerat e tyre dhe pritshmerite ne te ardhmen. Jemi të kënaqur që website i ri i Theranda Hotel është një vlerë e shtuar në imazhin e këtij hoteli.
Manderina Promotions nuk mjaftohet asnjëherë në krijimin e një produkti të vetëm për klientin e saj. Në rastin e Hotel Therandës, Manderina Promotions fillimisht propozoi nje strategji inovative brandimi te ketij hoteli, duke bërë paraprakisht një studim tregu të pozicionimit të hotelit në Tiranë dhe një historik për ta diferencuar nga hotelet e tjera tre-kater yje. Strategjia e re u implementua ne këto fusha:

– art dhe fotografi: foto te reja profesionale të mjediseve të hotelit qe i gjeni ne galerine e pasur në websiten e ri.
-website: dizenjim dhe ndërtim
-përditësim të mediave sociale të Twitter, FB, blog e instagram.

Manderina Promotions menaxhon edhe prezencën e Hotel Therandës në gjithë OTA-te (Trip Advisor, Booking, Expedia etc). Gjithashtu menaxhon ofertat e marketingut dhe mesazhet promocionale gjatë gjithë vitit, duke i pershtatur me eventet e ndryshme qe ndodhin në Tiranë dhe në Shqipëri.

Faqja e mëparshme
Faqja e re