Bizneset pëlqejnë më shumë Instagramin se sa Snapchatin

Në betejën e vazhdueshme ndërmjet Instagramit dhe Snapchat, paratë janë ato vendosin rezultatin dhe fituesin. Dhe siç duket shifrat e fundit tregojnë se bizneset duket se pëlqejnë më shumë Instagramin.Snapchat numëron më shumë si 150 milion përdorues aktivë. Rivali i...