Lazarati dhe bujqesia

Ka qene e padrejtë. Ndërsa shumica e fshatrave te Shqipërisë, shumica e fermerëve anekënd vendit rropateshin duke mbjellë, grurë, drithëra, perime, fruta, bimë medicinale, duke u bërë shërbimet e mundimshme vit pas viti, duke pritur me durim frytet e punës së tyre,...