Manderina Promotions mori pjesë në panairin ‘High Tech Show’

Manderina Promotions mori pjese ne Panairin ‘High Tech Show’ te organizuar nga ‘Tirana Expo Centre’ nen kujdesin e Ministrise se Teknologjise dhe Inovacionit.Ne kete panair u prezantuan mbi 60 kompani private, intitucione shtetërore si dhe...