Manderina Promotions dizenjon faqen e re të Hotel Theranda

Manderina Promotions ka përfunduar ndërtimin e faqes së re të Hotel Theranda një faqe moderne dhe responsive çka do të thotë se ju mund ta shihni dhe në formatet e IPAD, Smartpad, dhe telefonat tuaj celulare. Mbi të gjitha faqja e re ju mundëson rezervimin direkt për...