Mos shisni produktin, shisni përmbajtjen!

Brandim me përmbajtje Teknologjia ka avancuar të dashur miq. Nuk është nevoja më të beni reklama me pagesë. Shisni përmbajtjen. Erdhi koha që të dish të shkruash për atë biznes që ke, është reklama më e mirë që mund ti të bësh. Nëse nuk po përdor përmbajtje për...

No page likes in Facebook? Get used to visits! / Nuk keni me pelqime ne Facebook? Mesohuni me vizitat ne faqe.

Probably you have noticed that Facebook has changed its insights, from page likes to page visits. It is also to adapt to user behavior. Nowadays, we hesitate to do like for everything we see and our behavior has changed. Back in June, we were more willing to like...

Manderina Promotions mori pjesë në panairin ‘High Tech Show’

Manderina Promotions mori pjese ne Panairin ‘High Tech Show’ te organizuar nga ‘Tirana Expo Centre’ nen kujdesin e Ministrise se Teknologjise dhe Inovacionit.Ne kete panair u prezantuan mbi 60 kompani private, intitucione shtetërore si dhe...