Manderina Promotions përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania

Kompania “Manderina Promotions” përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania: “Marketingu si një mundësi rritje për agropërpunuesit dhe ofruesit e shërbimeve”. Projekti qe kishte në fokus të tij konsulencën mbi planin e diagnostikimit dhe qasjen ndaj...

Manderina Promotions organizon event degustimi me produkte shqiptare

Manderina Promotions në bashkëpunim me Hotel Therandën organizoi një event për degustimin e  verërave më të mira shqiptare, të kantines Kokomani të shoqeruar nga shija e veçante e djathit të Alp Milk-Velecik nga Malësia e Madhe. Eventi u zhvillua në një atmosferë...

Të njohim produktet tona

Vitet e fundit duke parë interesimin në rritje të turistëve ndaj vendit tonë, ne kemi kthyer sytë nga vetja për të gjetur gjërat me të cilat krenohemi. Deri pak vite më parë çdo produkt i huaj na dukej më i bukur, më estetik, më i shijshëm. Madje rëndom pranohej se ne...

Panair rajonal “Blej shqip” ne Prishtine, nje risi qe duhet promovuar

Panairi “Blej shqip” ka mbledhur dhjetra kompani shqiptare nga Kosova, Shqiperia e Maqedonia ne kryeqytetin kosovar Prishtinë. Mjaft kompani agropërpunuese të vajit të ullirit, verës shqiptare, mjaltit, djathit dhe produkteve të tjera ‘made in Albania’ kanë zgjedhur...

Lazarati dhe bujqesia

Ka qene e padrejtë. Ndërsa shumica e fshatrave te Shqipërisë, shumica e fermerëve anekënd vendit rropateshin duke mbjellë, grurë, drithëra, perime, fruta, bimë medicinale, duke u bërë shërbimet e mundimshme vit pas viti, duke pritur me durim frytet e punës së tyre,...