Mediat sociale në 2018- ndryshime drastike

Teknologjia nuk ecën, por vrapon. Priten shumë ndryshime dhe trende të reja në arenën e mediave sociale për 2018 dhe madje mendohen se ndryshimet do jenë dramatike.  Kompanitë janë në ankth për të hedhur më shumë para në reklamimin në media sociale, por nuk dinë...

Përfitimet e biznesit nga mediat sociale

Ka shumë biznese në Shqipëri që qendrojnë larg mediave sociale. Mendojnë se këto media janë më shumë për të rinjtë, janë për njerëzit e papunë, që s’kanë me çfarë të merren ose të shtyjnë kohën. Duke patur këtë mendësi, ka biznese që ende nuk kanë website dhe as...

Si të promovoni artikujt e blogut në mediat sociale

Si të promovoni postimet e blogut në mediat sociale Pasi keni bërë një artikull të mirë në blog mezi prisni ta ndani në mediat sociale, por ajo që doni ju është sa më shumë lexues. Si arrihet kjo? Zbulojeni më poshtë! Promovimi nëpërmjet mediave sociale Për të...

Fake News- si t’i dalloni lajmet false në prag fushate elektorale

Termi ‘Fake News’, ose lajmet false, shpërtheu gjatë fushatës presidenciale në SHBA. Thuhet se ky fenomen u konsiderua si shkaku pse humbi kandidatja për presidente Hillari Klinton, e cila ndryshe nga Donald Trump përdori deri në fund mënyrat tradicionale...

Psikologjia e ngjyrave në Marketing

Nese mendoni te beni brandimin e kompanise tuaj, apo nje logo te re, mendoni per ngjyrat. Kjo vlen dhe per websiten tuaj. Ngjyrat kane domethenien e tyre dhe ju duhet ta dini. Nje studim i kryer se fundi mbi ndikimin i ngjyrave ne Marketing, tregoi se 90% e vendimeve...