Manderina Promotions flet me intellinews.com për turizmin në Shqipëri

Turizmi përtej plazhit në Shqiperi/ Tourism beyond the beaches in AlbaniaNga Clare Nuttall/ IntellinewsGazetarja Clare Nuttall e Intellinews flet me disa aktorë të turizmit në Shqipëri, Ajo interviston edhe znj Alma Gërxhani dhe znj.Eva Kushova,...

Të njohim produktet tona

Vitet e fundit duke parë interesimin në rritje të turistëve ndaj vendit tonë, ne kemi kthyer sytë nga vetja për të gjetur gjërat me të cilat krenohemi. Deri pak vite më parë çdo produkt i huaj na dukej më i bukur, më estetik, më i shijshëm. Madje rëndom pranohej se ne...