Ndryshime drastike që sjell Facebook për bizneset

Jemi mësuar tashmë që rrjeti social më popullor, Facebook herë pas here sjell ndryshime. Këtë vit suprizoi me ndryshimet e mëdha që prekin sidomos bizneset e vogla. Mark Zuckerberg ka publikuar deklaratën e tij në Facebook për ndryshimet që do të ndodhin në 2018....

Manderina Promotions përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania

Kompania “Manderina Promotions” përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania: “Marketingu si një mundësi rritje për agropërpunuesit dhe ofruesit e shërbimeve”. Projekti qe kishte në fokus të tij konsulencën mbi planin e diagnostikimit dhe qasjen ndaj...