Manderina Promotions përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania

Kompania “Manderina Promotions” përmbylli me sukses projektin me Biznes Albania: “Marketingu si një mundësi rritje për agropërpunuesit dhe ofruesit e shërbimeve”. Projekti qe kishte në fokus të tij konsulencën mbi planin e diagnostikimit dhe qasjen ndaj...

Të njohim produktet tona

Vitet e fundit duke parë interesimin në rritje të turistëve ndaj vendit tonë, ne kemi kthyer sytë nga vetja për të gjetur gjërat me të cilat krenohemi. Deri pak vite më parë çdo produkt i huaj na dukej më i bukur, më estetik, më i shijshëm. Madje rëndom pranohej se ne...

Lazarati dhe bujqesia

Ka qene e padrejtë. Ndërsa shumica e fshatrave te Shqipërisë, shumica e fermerëve anekënd vendit rropateshin duke mbjellë, grurë, drithëra, perime, fruta, bimë medicinale, duke u bërë shërbimet e mundimshme vit pas viti, duke pritur me durim frytet e punës së tyre,...