Event në Tirane: Të ndash me të tjerët dështimet në sipërmarrje

Fitorja më e ëmbël është edhe ajo më e vështira, ajo që ju kërkon të luftoni me çdo gjë që keni, të jeni të gatshëm të përballoni çdo sfidë. Shoqëria nuk vlerëson humbjen dhe nuk do të gjeni shumë humbje të dokumentuara në librat e historisë. Pothuajse të gjithë e...

Bizneset pëlqejnë më shumë Instagramin se sa Snapchatin

Në betejën e vazhdueshme ndërmjet Instagramit dhe Snapchat, paratë janë ato vendosin rezultatin dhe fituesin. Dhe siç duket shifrat e fundit tregojnë se bizneset duket se pëlqejnë më shumë Instagramin.Snapchat numëron më shumë si 150 milion përdorues aktivë. Rivali i...

Manderina Promotions interview at StartUs Magazine Europe/ Interviste tek revista Europiane per startups

In today’s interview we spoke to Alma Gerxhani from Manderina Promotions, an Albanian PR & Digital Marketing agency ready to get their story told. Learn more!Describe Manderina Promotions in 50 words or less.Manderina Promotions, founded in 2014, is a Digital...