Trendet e marketingut dixhital për vitin 2020

Në prag të çdo viti të ri është e rëndësishme të njihemi me tendencat më të reja në fushën e marketingut dixhital.Kjo formë marketingu është pjesë e pandashme tashmë e çdo kompanie ndaj do ju prezantojmë disa nga trendet e vitit 2020 që do ju ndihmojnë të zhvilloni më...

Piramida e Tiranës së shpejti qendra IT më e madhe e Ballkanit

Gjatë edicionit të 6-të të ICTAwards, kryetari i bashkisë Tiranë, Z. Veliaj ka dhënë një lajm të mirë për funksionin e ri që do të ketë Piramida e Tiranës. Piramida do të shndërrohet shumë shpejt në qendrën më të madhe rinore multifunksionale në rajon, duke shërbyer...

Çfarë duhet të dinë hotelet për marketingun online

Hotelet duhet të shpenzojnë pak më shumë kohë dhe përpjekje për të siguruar që të kenë një vizibilitet online në të gjithë botën, qoftë përmes internetit, OTA-ve të shumta ose edhe nëpërmjet fjalës së gojës. Ja cilat janë gjërat minimale që një hotel duhet të ketë në...