Dizajn dhe brandim i Visit Gjirokastra

Manderina Promotions ka realizuar te gjitha materialet promovuese per shoqaten Visit Gjirokastra duke filluar nga logo dhe materiale te tjera si broshura e shoqates, banera per ekspozite, dizajnin e faqes se internetit  

Postimet e fundit