Portali 'Pazari i Ri'

Një nga projektet e suksesshme të Manderina Promotions është dhe portali “Pazari i Ri (TID).”, nje grupim biznesesh te perqendruar ne zonen e Pazarit te Ri nje zone e rivitalizuar kembesoresh ne  qender te Tiranes. Zona eshte e pasur me atraksione, restorante dhe bare. 

Tema e zgjedhur ka shume fleksibilitet per bizneset qe kane nenfaqen e tyre ku mund te publikojne ofertat dhe te mund te ndajne ne mediat sociale. 

Manderina Promotions ka realizuar dizanjin, bazuar dhe ne materialin e brandimit dhene nga klienti. Kompania ndërtoi faqen web, dhe gjithashtu është marrë me pjesën SEO të portalit.

Kompania krijoi llogari ne Google Biznes dhe hapi llogari ne TripAdvisor per Pazarin e Ri si atraksion ne Tirane.  U ofrua dhe nje trajnim per stafin per mirembajtjen e faqes dhe llogarive online si dhe mediat sociale. Postimet e fundit