Shërbime PR, Doogee Mobile


Mbulim mediatik në Shqipëri përlancimin e linjes se re te produkteve te celulareve Doogee ne Shqiperi.Manderina Promotions realizoi me sukses një fushatë PR në televizionet dhemediat online në Shqipëri gjatë periudhës Shtator-Tetor 2017. Klienti u shprehshumë i kënaqur me punën e Manderinës.

       DooGee në tregun shqiptar – Konkurron me cilësitë mirë dhe çmim të lirë

DOOGEE

Postimet e fundit