Faqe interneti & media sociale

Nëse ju duhet një faqe e re interneti ose një përmirësim i faqes, Manderina Promotions ka gjithë aftësitë për të dizenjuar dhe ndërtuar një faqe që i përshtatet nevojave tuaja të biznesit. Media sociale kompleton prezencën tuaj online dhe është mënyra e mirë për tërhequr vizitorë.

Visit-tirana.com- Portali Turistik i Qytetit te Tiranes

Visit Tirana u krijua si website në shtator 2016 nga Manderina Promotions Portali eshte ne tre gjuhe: Shqiop, Anglisht dhe Italisht Eshte responsive dhe dinamike. ka database per eventet dhe fotot me rezolucion te larte

Vizitoni sitin

visit-gjirokastra.com

Portali i turizmit i qarkut Gjirokaster, planifikimi i faqes, dizajn dhe zhvillim, SEO, SEM, PPC, Marketing i mediave sociale, reklama ne Facebook, instagram, google

Vizitoni sitin

Portali 'Pazari i Ri'

Një nga projektet e suksesshme të Manderina Promotions është dhe portali “Pazari i Ri (TID).”

Vizitoni sitin

vethospitaltirana.com

Website-i i Vet Hospital Tirana, një Spital në Tiranë Shqipëri u krijua nga Manderina Promotions. Gjithashtu u be SEO, content dhe integrim i mediave sociale. Website eshte me nje dizajn te bukur, lehtesisht i navigueshem si dhe responisve per cdo paisje.

Vizitoni sitin

Albania Holidays DMC, brandim dhe marketim online te nje Tour operatori lider ne Shqiperi

Brandim dhe dizajn për Albania Holidays DMC, një operator kryesor turistik në Tiranë, Shqipëri. Puna përfshin, hartimin e logos, të frymëzuar nga veshja tradicionale popullore e Shqipërisë, (qeleshe- kapele tradicionale popullore) dhe sloganit “unusual, but rewarding”

Vizitoni sitin

Website i ri per Kompanine Ital Optik, dyqani i pare optik ne Shqiperi

Faqe Responsive, dhe e-commerce, për t’u dhënë mundësi klientëve që të kërkojnë dhe të përzgjedhin produktin e tyre të preferuar dhe ta blejnë online.

Vizitoni sitin

Perla Hotel Pogradec- faqe interneti responsive

Manderina Promotions sapo perfundoi ndertimin e faqes se internetit per Hotel Perla ne Pogradec, Shqiperi. Faqja eshte ne dy gjuhe me dizajn te kendshem dhe navigim te thjeshte. Faqja eshte reposnsive, pra shfaqet mire ne cdo aparat dhe ne celular.

Vizitoni sitin

Faqja e CC Law - zyre ligjore www.cclaw.al

Dizenjimi i faqes së internetit, perditesim i rregullt, shtim funksionesh, integrimi i mediave sociale. Menaxhim i mediave sociale Twitter dhe Facebook

Vizitoni sitin

Tirana Photo Festival

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Ky event do të mbahet në 1-7 nëntor në Tiranë, në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar.

Vizitoni sitin

Therandahotel.com - faqja e hotel Theranda, ne Tirana Shqiperi

Hoteli me i vleresuar ne Trip Advisor qe ne fillimet e tij. Planifikim i permbajtjes dhe webdesign, integrim i medias sociale, funksionalitet, menaxhim i prezences online si ne OTA dhe media sociale, menazhim i fushatave te marketingut te hotelit.

Vizitoni sitin

prodaps.al

Manderina Promotions ka ndërtuar website-in PRODAPS. Website-i është në tre gjuhë, me një dizajn të këndshëm dhe navigim të lehtë. Website-i është responsive për çdo pajisje. Ne gjithashtu kemi bërë SEO, integrim te mediave sociale dhe mirmbajtje te tyre.

Vizitoni sitin

Faqja e Internetit e Vaj Ulliri Subashi

Faqja e internetit, Vaj Ulliri Subashi, Marikaj Tirane, Kompani agroperpunuese Krijuar nga Manderina Promotions

Vizitoni sitin

Faqja e Ballkan-Hotel.com -portali i hoteleve te Ballkanit

Faqe per rezervim hotelesh dhe turesh ne Ballkan, financuar nga USAID Rritje Albania -pjese e ekipit te planifikimit te permbajtjes dhe dizajnit te faqes, mirembatje e rregullt, perditesim, integrim te medias sociale

Vizitoni sitin

Albania-Hotel.com- portali i madh i rezervimit te hoteleve ne Shqiperi

Faqe per rezervim hotelesh, me popullorja per hotele ne shqiperi- pjese e ekipit te planifikimit te permbajtjes dhe dizajnit te faqes, mirembatje e rregullt, perditesim, integrim te medias social

Vizitoni sitin

DMO Albania

DMO, në gjuhën e turizmit dhe udhëtimeve, njihet si Organizatë për Menaxhimin e Destinacionit, ose si Organizatë për Marketimin e Destinacionit. DMO Albania është krijuar nga një grup ekspertësh në turizëm dhe marketing për të branduar destinacionet turistike shqiptare përmes strategjive afatgjata.

Vizitoni sitin

Konkurs Fotografie në Social Media

Manderina organizoi nje konkurs Fotografie Online ne Instagram dhe Facebook ne kuader te projektit per Mbrojtjen e Liqenit te Ohrit dhe perfshirjen e pjeses shqiptare te tij ne UNESCO.

Vizitoni sitin

Postimet e fundit