Reklama & Marketing

Ne përdorim gjithë kanalet e marketingut për ta diferencuar biznesin tuaj nga të tjerët! Marketingu Dixhital synon marketingun e targetuar, të matshëm dhe interaktiv të produkteve apo shërbimeve, duke përdorur teknologjinë dixhitale, për t'i shndërruar vizitorët në konsumatorë.

Fushata promocionale për panairin ‘Study in Europe’ në Tiranë

Manderina Promotions u kontraktua nga BE, për fushatën promocionale offline dhe online për të targetuar sa më shumë studentë që të merrnin pjesë në panair. U prodhuan fletëpalosje, u shpërndane në universitete, u prodhua video, u transmetua në media etj

Vizitoni sitin

Synoia Albania - lançim produkti

Synoia Albania – hedhja në treg e produktik kozmetik WishPro në Shqipëri

Vizitoni sitin

Dizajn dhe brandim i Visit Gjirokastra

Te gjitha punet e dizajn, logo, broshuren e shoqates Visit Gjirokastra, banera, gazeten elektronike etj

Vizitoni sitin
Fushate e Suksesshme ne marketing dixhital per projektin e Risi Turistike

Fushate e Suksesshme ne marketing dixhital per projektin e Risi Turistike

Ne vetem 10 dite fushate, arrihen 150 mije njerez ne Facebook vetem me nje postim. Boost post u kombinua dhe me postime organike dhe kjo rezultoi ne sukses.

Fushatë promocionale për Shkollëm Franceze Ndërkombëtare të Tiranës (EFIT)

Dizenjim fletëpalosje dhe shpërndarje nëpër shkolla, ridizenjim i website, përditësim kontenti, menaxhim të mediave sociale me informacione

Vizitoni sitin

Strategji Komunikimi

Stragjia e komunikimit mbi Sistemin e Integruar te Planifikimit. Shkrimi i strategjise nga nje anetare e stafit te Manderina Promotions

Vizitoni sitin

Dizenjimi i Posterit per eventin promovues te Italoptik

Dizenjimi i posterit per eventin e Italoptik, kompanise me te vjeter ne Shqiperi per syzet optike dhe zyzet e diellit

Vizitoni sitin
Dizenjim per Eco Wash Tirana

Dizenjim per Eco Wash Tirana

Dizenjim per Eco Wash Tirana

Ostrovica

Ostrovica

Djath Kackavall Ostrovica Manderina Promotions ideoi dhe realizoi logon per djathin e Ostrovices per kompanine agroperpunuese me te njejtin emer, Skrapar

Logo për zyre ndërmjetesimi

Logo për zyre ndërmjetesimi

Logo e punuar nga stafi i Manderina Promotions për zyren ligjore Ndermjetesim.com. Logo simbolizon një ndërmjetës që ulet me dy palët për ti bindur të zgjidhin mosmarreveshjet paqesisht.

Postimet e fundit