Evente në Shqipëri

Kemi një ekperiencë të konsoliduar në organizim eventesh, private apo publike. Pavarësisht tematikës, apo numrit të të ftuarve ne ju realizojmë një event unik e të suksesshëm. Eventet e paharruesshme nuk ndodhin rastësisht. Ato kanë nevojë për planifikim të hollësishëm.

Seminare Trajnimi ne Pogradec, Projekti UNESCO

Seri kursesh trajnimi dhe takimesh ne kuader te Projektit te UNESCO-BE per mbrojtjen e Liqenit te Ohrit

Vizitoni sitin

Event për Konkursin e fotografisë në Mediat Sociale

Nje event fantastik zhvilluar te Reja nga Manderina Promotions, për ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Konkursit të fotografisë #TiranaAtumn të portalit VisitTirana

Vizitoni sitin

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për #TiranaSpring

Manderina Promotions organizoi më 30 Maj tek Reja ceremoninë e ndarjes së cmimeve të #TiranaSpring, konkursi i dytë i fotografisë në mediat sociale pas asaj #TiranaAutumn. Në ceremoni morën pjesë sponsorat e konkursit, fituesit, ndjekës të Visit Tirana dhe kryetari i bashkisë Tiranë, Z. Veliaj.

Vizitoni sitin
Event degustimi organizuar nga Manderina Promotions

Event degustimi organizuar nga Manderina Promotions

Event degustimi per vajin e ullirit dhe veren shqiptare

Event degustimi organizuar nga Manderina Promotions

Event degustimi organizuar nga Manderina Promotions

Event degustimi per veren dhe djathin, promovim i Kantines Kokomani dhe Fermes Alp Milk Velecik dhe produkteve te tyre shqiptare. Eventi u zhvillua ne Hotel Theranda

Konferenca e Koordinimit te donatoreve, Tirane, Shqiperi

Aktivitet i përbashkët i Komisionit Evropian dhe Këshillit të Ministrave të Shqipërisë me mbi 500 delegatë nga vende të ndryshme të rajonit

Konferenca e Transparency International ne Tirane Shqiperi

Konferenca e Transparency International ne Tirane. Si pjese e stafit të Këshillit të Ministrave, u organizua një javë aktivitetesh, duke përfshirë konferenca, turne dhe aktivitete sportive

Ceremonia për inaugurimin e terminalit te ri të Aeroportit të Tiranës

Pjese e Ekipit të Departamentit të Komunikimit në Drejtorinë e Aeroportit. Veprimtaria mblodhi 600 persona zyrtarë të lartë të Shqiperise, ambasadore etj

Ceremonia inauguruese e rrugës së re per ne Aeroport, Tirane Shqiperi

Ceremonia inauguruese e rrugës së re per ne aeroport. Pjesë e Ekipit të Departamentit të Komunikimit në Drejtorinë e Aeroportit. Veprimtaria përfshinte një banket në ajër të hapur.

Qendra Shqiptare për të drejtat e Njeriut- organizim konferenca dhe seminare ne Tirane, Shqiperi.

Organizim konferencash dhe seminaresh ne Tirane, Shqiperi si pjesë e ekipit të Qendrës Shqiptare për të drejtat e Njeriut.

Organizim aktivitete dhe konferenca ne Strasbourg ne zyrat e Keshillit te Europes

Aktivitete, konferenca në kuadrin e marrjes së presidencës së Këshillit të Europës nga Shqipëria, maj 2012. Shkrime artikujsh në media dhe pjesë e stafit organizator në Strasbourg.

Organizim i Konferences se OSBE-se ne Tirane, Shqiperi

Konference e nivelit të lartë të OSBE, 21-22 maj ne Tirane. Pjese e stafit të Ministrisë së Jashtme dhe OSBE ne organizimin e aktivitetit.

Konferencë për subvencionet në bujqësi ne Tirane, Shqiperi

Konferencë në Hotel Tirana për subvencionet në bujqësi shkurt 2014. Pjesë e stafit të Ministrisë së Bujqësisë, organizimi i te ftuarve, ftesat, baneri, prodhim e transmetim video.

Konference kombëtare për fermerët ne Shqiperi

Konference kombëtare në Pallatin e Kongreseve ne Tirane Shqiperi për Skemat e reja të Mbeshtetjes se Fshatit, me pranine e 2000 fermerëve. Pjesë e ekipit organizator të Keshillit të Ministrave dhe Ministrisë së Bujqësisë (22 prill 2014)

Albania Holidays darke gala me Tur operator francez organizuar ne Tirane

Albania Holidays darke gala me Tur operator francez me pjesemarrjen e artisteve me te mire shqiptare

Postimet e fundit