Marketingu online i hoteleve

We offer consultancy on Marketing of hotels in Albania. We have worked with numerous hotels in different cities of Albania from the setup to their successful promotion and increase of sales.

Marrëdheniet me Publikun, kontrate me ISUV

Shkrimi e publikimi i lajmeve per mediat Mirembajtja e mediave sociale dhe faqes se institucionit

Vizitoni sitin

Gazete periodike elektronike

Dizenjim gazetash elektronike ne ofrojmë për çdo klient. Kemi dizenjuar për 3 vite rresht gazeten tremujore per projektin e BE-Unesco, por dhe për klientë të tjerë si Prodaps.al, Visit Tirana et

Vizitoni sitin

Shërbime PR, Doogee Mobile

Mbulim mediatik në Shqipëri për lancimin e linjes se re te produkteve te celulareve Doogee ne Shqiperi. Manderina Promotions realizoi me sukses një fushatë PR në televizionet dhe mediat online në Shqipëri gjatë periudhës Shtator-Tetor 2017. Klienti u shpreh shumë i kënaqur me punën e Manderinës.

Vizitoni sitin

Strategji Komunikimi per Sistemin e Integruar te Planifikimit-Qeveria e Shqiperise

Stragjia e komunikimit mbi Sistemin e Integruar te Planifikimit. Shkruar nga nje anetar i stafit te Manderina Promotions, ne pozicionin e konsulentit PR ne Departamentin e Strategjive dhe Koordinimin e Donatoreve sipas projektit te Bankes Boterore

Vizitoni sitin

Konsulence per ndertimin e portalit te turizmit shqiptar www.albania.al

Konculence per portali i turizmit shqiptar nga USAID RRitje Albania dhe Agjencia Kombetare e Turizmit. Konsulenca iu ofrua kompanise se zhvillimit te faqes per permbajtjen dhe dizajnin, harten e faqes, menune, skemen e ngjyrave dhe konceptimin e slider dhe perzgjedhjen e fotove nga arkivi AKT.

Vizitoni sitin

Postimet e fundit