Marrëdhënie me Publikun & Brandim

Ofrojmë konsulencë në Marketing dhe Komunikim. Ekipi ynë i talentuar në marketing online dhe offline, marrëdhënie me publikun, gazetari, brandim dhe web dizajn, analizon dhe mundëson në detaje që historia juaj të tregohet, ashtu siç duhet.

Konsulence per ndertimin e portalit te turizmit shqiptar www.albania.al

Konculence per portali i turizmit shqiptar nga USAID RRitje Albania dhe Agjencia Kombetare e Turizmit. Konsulenca iu ofrua kompanise se zhvillimit te faqes per permbajtjen dhe dizajnin, harten e faqes, menune, skemen e ngjyrave dhe konceptimin e slider dhe perzgjedhjen e fotove nga arkivi AKT.

Vizitoni sitin

Shërbime PR, Doogee Mobile

Mbulim mediatik në Shqipëri për lancimin e linjes se re te produkteve te celulareve Doogee ne Shqiperi. Manderina Promotions realizoi me sukses një fushatë PR në televizionet dhe mediat online në Shqipëri gjatë periudhës Shtator-Tetor 2017. Klienti u shpreh shumë i kënaqur me punën e Manderinës.

Vizitoni sitin

Gazete periodike "Mbrojtja e Liqenit te Ohrit"

Gazete tremujore per projektin e BE-Unesco ne mbrojtje te Liqenit te Ohrit. Shkrime artikujsh, dizajn dhe faqosje

Vizitoni sitin
Strategji Komunikimi per Sistemin e Integruar te Planifikimit-Qeveria e Shqiperise

Strategji Komunikimi per Sistemin e Integruar te Planifikimit-Qeveria e Shqiperise

Stragjia e komunikimit mbi Sistemin e Integruar te Planifikimit. Shkruar nga nje anetar i stafit te Manderina Promotions, ne pozicionin e konsulentit PR ne Departamentin e Strategjive dhe Koordinimin e Donatoreve sipas projektit te Bankes Boterore

Marrëdheniet me Publikun, kontrate me ISUV

Shkrimi e publikimi i lajmeve per mediat Mirembajtja e mediave sociale dhe faqes se institucionit

Vizitoni sitin

Postimet e fundit