SEO dhe SEM

SEO dhe SEM janë me të vërtetë dy anët e së njëjtës monedhë, kjo është arsyeja pse i kombinojmë ato. SEO është një pjesë kyçe e strategjisë sonë të marketingut dixhital,por shpesh e nënvlerësuar në Shqipëri. Sidoqoftë, ne kemi shumë faqe në internet që renditen lartë në Google

Postimet e fundit