Çfarë bëjmë?


Ne promovojmë imazhin tuaj

Ofrojmë shërbime PR online dhe offline

Faqe e-commerce dizajn

Ndërtoni dyqanin tuaj online, faqen e-commerce me ne. Ekipi ynë me përvojë i ekspertëve të e-commerce do t'ju ofrojë një shërbim profesional në ndërtimin e dyqanit tuaj në internet në 72 orë

Faqe interneti & media sociale

Nëse ju duhet një faqe e re interneti ose një përmirësim i faqes, Manderina Promotions ka gjithë aftësitë për të dizenjuar dhe ndërtuar një faqe që i përshtatet nevojave tuaja të biznesit. Media sociale kompleton prezencën tuaj online dhe është mënyra e mirë për tërhequr vizitorë.

Reklama & Marketing

Ne përdorim gjithë kanalet e marketingut për ta diferencuar biznesin tuaj nga të tjerët! Marketingu Dixhital synon marketingun e targetuar, të matshëm dhe interaktiv të produkteve apo shërbimeve, duke përdorur teknologjinë dixhitale, për t'i shndërruar vizitorët në konsumatorë.

Evente në Shqipëri

Kemi një ekperiencë të konsoliduar në organizim eventesh, private apo publike. Pavarësisht tematikës, apo numrit të të ftuarve ne ju realizojmë një event unik e të suksesshëm. Eventet e paharruesshme nuk ndodhin rastësisht. Ato kanë nevojë për planifikim të hollësishëm.

Marketingu online i hoteleve

We offer consultancy on Marketing of hotels in Albania. We have worked with numerous hotels in different cities of Albania from the setup to their successful promotion and increase of sales.

SEO dhe SEM

SEO dhe SEM janë me të vërtetë dy anët e së njëjtës monedhë, kjo është arsyeja pse i kombinojmë ato. SEO është një pjesë kyçe e strategjisë sonë të marketingut dixhital,por shpesh e nënvlerësuar në Shqipëri. Sidoqoftë, ne kemi shumë faqe në internet që renditen lartë në Google

Punët Tona


Ne kemi Ide, Stil dhe Pasion

Mund të gjeni këtu, disa nga punët e stafit të Manderina Promotions

Klientët tanë


Ne Vlerësojmë Cilësinë

Lajme

Lajmet tona më të fundit

Ne jemi


Ekip kreativ

Stafi ynë përfshin:

Gazetarë profesionistë me reputacion dhe eksperiencë në median e shkruar dhe vizive, e kombinuar kjo me PR intensiv për figurat qeveritare në poste të rëndësishme. Përvoja e gjatë dhe marrëdhëniet korrekte me median mundësojnë një mbulim të mirë PR të një eventi, produkti apo cdo gjëje tjetër që mund t’ju nevojitet për një paraqitje të plotë të biznesit apo iniciativës tuaj.

Ekipi ynë webdesign ju ofron paketa të ndryshme sipas interesave tuaja, duke filluar nga më të thjeshtat deri tek më komplekset. Nëse doni që faqja juaj të duket bukur dhe në tablet apo telefon celular, ne ju ofrojmë faqe responsive.

Stafi ynë i marketingut online dhe mediave sociale u mundëson një PR online që fillon me website, dhe më pas vazhdon me fushata promovimi online, organike ose jo. Një faqe interneti sado e bukur vizualisht nuk ka aspak vlerë nëse nuk vizitohet dhe nëse nuk gjendet në motorat e kërkimit. Ne ua mundësojme një renditje shumë të mirë në Google nëpërmjet Optimizimit për Motorat e Kërkimit, teknikë e njohur si SEO.

Partneret

Na kontaktoni


Lidhuni me Manderina Promotions

Jemi ketu qe t’ju ndihmojme! Na kontaktoni per sherbime PR qe mund te keni nevoje.

Manderina Promotions
Rr. Mihal Popi, Pall. 1 Maji, Shk 26, Nr 5,
P.O. 1021
Tirane Albania
Tel : + 355 45628717
contact(at)manderina.com