E dimë që biznesi juaj ka kaluar një kohë të vështirë gjatë COVID-19. Por kur prek fundin, mënyra më e mirë është të ngrihesh lart. Të gjithë mësuam diçka të re. Mësuam që nuk mund t'i vëmë të gjitha vezët në një shportë, por të diversifikojmë burimet e të ardhurave, mësuam të punojmë online, të kualifikohemi më shumë. 

Sot, më shumë se kurrë është koha që biznesi juaj të jete online. 

Shërbimet tona

Manderina Promotions është kompani marketingu dixhital në Tiranë. Ne ndihmojmë bizneset të ngrejnë imazhin dhe kanalet e shitjes së tyre online!

Ndërtim Website modern

Mos u mjaftoni me kanalet sociale facebook apo instagram, duhet të ndërtoni faqen e internetit. Klientet mund të shohin se kush jeni, eksperiencen tuaj, zyrat tuaja, mund të zgjedhin aty produktet dhe shërbimet që deshirojnë. Në rrjetet sociale postimet tuaja humbasin mes shumë të tjerëve, kurse faqja e internetit është fytyra e biznesit tuaj. Manderina Promotions ju ndihmon të ndërtoni website informacione apo dyqan online:

Merrni një ofertë për:

  • Website i thjeshtë
  • Website ecommerce

Reklama në Google/facebook

Edhe pse keni website apo rrjete sociale me shumë ndjekës, për të arritur tek një audiencë më e madhe, bizneset duhet të investojnë në fushata marketingu në Google Facebook dhe Instagram. Ato mund t'ju ndihmojnë të rrisni ndjekësit tuaj dhe të shisni më shumë. Manderina Promotions ka ndërmarrë shumë fushata të suksesshme online për klientët dhe projekte dhe ka arritur në qindra mijëra klikime.

Merrni një ofertë për:

  • Mirëmbatje Facebook/instagram
  • Reklama në Google/Facebook/Instagram

Postimet e fundit